Lakehouse

Wil je een vergaderzaal of een hotelkamer boeken, contacteer ons dan via info@lakehouse.be.


Een nieuw pop-up concept opent in het Lakehouse Restaurant in samenwerking met Entre Deux Côtes:

Reserveer je tafel bij "A Spring's Taste'! 

Een fris slaatje, heerlijke steak met frietjes of krokante croque. Stuk voor stuk oerdegelijke lekkernijen die dagelijks te verkrijgen zijn in “A Spring’s Taste”, het nieuwe pop-up concept van het Lakehouse. De pop-up opent haar deuren op 29 april en blijft geopend t.e.m. 28 juni. Je kan er dagelijks tussen 11u30 en 14u30 (keuken open tot 13u30) terecht voor een smakelijke lunch aan democratische prijzen. De pop-up strijkt neer in het restaurant in het Lakehouse. Bij mooi weer vertoef je op het terras. Over lunch with a view gesproken!

Pop-up? Pop in!
Wil jij zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan tijdig. Dat kan t.e.m. de dag voor je bezoek. Om een snelle bediening te garanderen, geef je je bestelling al bij de reservering door.

Onverwachts een klein of groot hongerke? Neem contact op met het Lakehouse (014/33.20.73), wie weet is er last minute nog een tafeltje vrij!

Als de nood het hoogst is…
Geen tijd voor een uitgebreide lunch, maar wel zin in een kraakvers broodje of een bagel? Dat kan ook! Plaats je bestelling vóór 10 uur.

 

Follow us:
In samenwerking met Entre Deux Côtes
In samenwerking met Entre Deux Côtes